60'ından Sonra Nikah Masasına Oturdular

Muğla'nın Fethiye ilçesinde 65 yaşındaki Yaşar Bayırtaş ile 60 yaşındaki Fadime Göktaş, Fethiye Belediyesi'nde kıyılan...

Muğla'nın Fethiye ilçesinde 65 yaşındaki Yaşar Bayırtaş ile 60 yaşındaki Fadime Göktaş, Fethiye Belediyesi'nde kıyılan nikahla resmen evlendi.

Fethiye Huzurevi'nde kalan ve 15 yıldır birlikte yaşayan yaşlı çift, yıllar sonra resmen evlendi. İlerlemiş yaşlarına aldırmadan nikah memurunun karşısına oturan çift, aşkın yaşının olmadığını gösterdi. 60 yaşından sonra mutluluğu yakalayan Yaşar ve Fadime Bayırtaş çiftinin nikah sırasında heyecanlı oldukları gözlendi. Fethiye Belediyesi Meclis Salonu'nda gerçekleştirilen sade törende çiftin nikahını memur Fatma Durgut kıydı. Durgut, çifte sağlıklı ve huzurlu bir ömür dileğinde bulundu, evlilik cüzdanını geline teslim etti. Yıllardır imam nikahıyla yaşayan çift, gazetecilerin sorularını cevapsız bıraktı, kol kola girerek huzurevinin yolunu tuttu.

Reklam
Reklam

Resmi nikahının kıyılmasına vesile olan Fethiye Tanıtım Vakfı (FETAV) Müdürü Dilek Dinçer, çiftin yıllardır birlikte yaşadığını söyledi. Çiftin bu birlikteliğe bir resmiyet kazandırmak istediğini, kendilerinin de buna ön ayak olduklarını aktaran Dinçer, "Daha önce Allah’ın huzurunda evlenen Fadime Göktaş ile Yaşar Bayırtaş'ın şimdi de resmi nikâhları yapıldı. Hayırlı ve uğurlu olsun, kendilerine ömürlerinin sonuna kadar mutluluk diliyorum.” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: