64GB’lık Samsung Galaxy S3 ne zaman çıkacak?

Samsung’un 2012 model amiral gemisi Samsung Galaxy S3’ün 64GB kapasiteli dahili yığın hafızaya sahip modeli hakkındaki söylentiler sonunda açıklık kazandı.

Mobil dünyanın son dönemdeki en önemli gözdelerinden biri olan ve kısa sürede satış rekorları kırdığı ön görülen Samsung Galaxy S3,16GB, 32G ve 64GB kapasiteli bellek seçenekleri ile Mayıs ayında yapılan tanıtımda kullanıcıların beğenisine sunulmuştu.

Aradan geçen süreçte sadece 16GB ve 32GB kapasiteli versiyonlarını satış noktalarına gönderen Samsung, 64GB kapasiteli versiyon içinse elini biraz ağırdan alıyordu. Durumun ciddiyeti öylesine büyük boyutlara ulaştı ki son günlerde 64GB kapasiteli Galaxy S3’ün satışa sunulmayacağından bahsedilmeye başlanmıştı.

Reklam
Reklam

Durumun ciddiyeti Samsung yetkililerini de açıklama yapmaya zorlamışa benziyor. Resmi kaynaklardan derlenen son bilgilere göre Samsung Galaxy S3’ün 64GB kapasiteli versiyonu da üretim bantlarındaki yerini çoktan aldı bile. Yılın ikinci yarısı içinde satış noktalarına gönderilmeye başlanacak olan ürüne dair kesinleşmiş bir tarih ise bulunmuyor.

[

**Eğitimde Yeni Bir Dönem Başlıyor

**](http://www.scroll.com.tr/85760/egitimde-yeni-bir-donem-basliyor/)