651. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'ne Doğru

Bu yıl 651'incisi düzenlenecek Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri öncesi davul ve zurnalar eşliğinde kenti dolaşan bir ekip, vatandaşları etkinliğe davet

Bu yıl 651'incisi düzenlenecek Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri öncesi davul ve zurnalar eşliğinde kenti dolaşan bir ekip, vatandaşları etkinliğe davet ediyor.

Edirne Belediyesi'nce oluşturulan ve 4 davul ve 4 zurna eşliğinde kentte dolaşan müzisyen ekibi, esnaf ve vatandaşlara, etkinlik ve güreşlere katılmaları konusunda davette bulunuyor.

Ekip sorumlusu Mustafa Körüklü, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nin geldiğini haber vermek için hafta boyunca kentte davul zurna çalacaklarını söyledi.

Reklam
Reklam

651 Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri kapsamında düzenlenecek festival etkinlikleri bu akşam başlayacak, güreşler ise 6-8 Temmuz tarihlerinde Sarayiçi Er Meydanı'nda yapılacak.

Muhabir: Cihan Demirci / Salih Baran

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: