652. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nin Ardından

EDİRNE (AA) - 652. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'ne katılan bazı pehlivanlar, Edirne Belediyesi'nce ödenecek yolluk ücretlerinin gecikmesi nedeniyle belediye çalışanlarına tepki gösterdi.

652. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'ne katılan bazı pehlivanlar, Edirne Belediyesi'nce ödenecek yolluk ücretlerinin gecikmesi nedeniyle belediye çalışanlarına tepki gösterdi. Sabah erken saatlerde Edirne Belediyesi'ne bağlı Mali Hizmetler Müdürlüğü'nün bulunduğu bina önünde toplanan yaklaşık 60 pehlivan, saatin ilerlemesi ve yolluklarının ödenmemesi nedeniyle personele seslerini yükselterek, bazıları da kapılara vurarak tepkilerini gösterdi. Belediye çalışanları pehlivanlardan sabırlı olmalarını ve yolluk ücretlerinin ödeneceğini belirtti. Ancak memleketlerine gidecekleri için çok fazla vakitleri olmadığını belirten pehlivanlar, ödemenin bir an önce gerçekleşmesini talep etti. Zabıtalar tarafından pehlivanların lisanslarının getirilmesi sonrasında, vezne önünde sıraya giren pehlivanlara 100 lira ila bin lira arasında değişen yollukları ödendi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: