68 Yeni Aksaray taraftarları, Çorum Belediyespor'u 3 saat otelden çıkartmadı

Aksaraylı taraftarların futbolculara saldırması nedeniyle Çorum Belediyespor, otelde 3 saat mahsur kaldı. Klüpten yapılan...

Aksaraylı taraftarların futbolculara saldırması nedeniyle Çorum Belediyespor, otelde 3 saat mahsur kaldı.

Klüpten yapılan yazılı açıklamaya göre, Aksaray'da berabere biten maçın ardından taraftarlar, oyuncu ve yöneticilere saldırdı. Maç sonunda Çorum'a dönmek isteyen Çorum Belediyespor otobüsünün taşlanmasının ardından, oyuncular bir otele sığınmak zorunda kaldı. Otel kapısında bekleyen grubu polis güçlükle sakinleştirirken, rakip takımın yönetimini kınadıklarını açıkladılar.

Konuya ilişkin açıklama yapan Çorum Belediyesi Başkan Yardımcısı ve Klüp Başkanı Zeki Gül, yapılanı rezalet olarak tanımladı. Çorum Belediyespor’un her maça centilmenlikle çıktığını ve hiç bir maçta centilmenlik dışı harekette bulunmadıklarını belirten Gül, Aksaray’da takıma yönelik saldırıları kınadığını kaydetti.

Reklam
Reklam

Sportmence mücadele yerine, ayak oyunları ve şiddetle maç kazanmayı düşünenlerin Türk futboluna zarar verdiğini anlatan Kulüp Başkanı Zeki Gül, ''Çorum Belediyespor, Aksaray'da hiç bir taşkınlık ve sportmen dışı bir hareket yapmamasına rağmen, 68 Yeni Aksarayspor'un taraftarı olduğunu iddia eden bir kısım kişilerin yaptığı davranışlar, spor adına affedilir gibi bir olay değildir. Belediyespor'un şehre girmesinin ardından yapılan tacizler takımın moralini bozmaya yönelik hareketlerdi. Ancak Belediyespor tüm tahrik ve tehditlere rağmen maçına çıkarak aslanlar gibi mücadelesini yaptı ve Aksaray’ın anlayacağı şekilde oynadığı futbol ile cevabını vermiştir.'' şeklinde konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: