68 Yıllık Arşiv Kayıt Altına Alınıyor

SİİRT (AA) - Siirt Teknik Lise ve Endüstri Meslek Lisesinin 68 yıllık arşivi, bilgisayar ortamında kayıt altına alınmaya başlandı.

Siirt Teknik Lise ve Endüstri Meslek Lisesinin 68 yıllık arşivi, bilgisayar ortamında kayıt altına alınmaya başlandı. Okul Müdürü Burhan Durgun, yaptığı açıklamada, okulun 19 Temmuz 1946 yılında Erkek Sanat Okulu adıyla eğitime başladığını ve bugüne kadar 10 binin üzerinde mezun verdiğini söyledi. Okulun 68 yıllık arşivin bilgisayar ortamında kayıt altına alınarak olası bir mağduriyetin önüne geçmeyi hedeflediklerini kaydeden Durgun, şöyle konuştu: "Okulumuzdan mezun olan öğrenciler, geçmişe dönük öğrenim bilgilerine ulaşmalarında hem kolaylık sağlanmasında hem de arşivde yaşanacak olası bir olumsuzlukta meydana gelebilecek mağduriyetin önüne geçmek amacıyla 10 binin üzerindeki mezunumuzun öğrenci dosyalarını bilgisayar ortamına aktarıyoruz. Kayıt işlemlerinde bizlere yardımcı olan idareci ve öğretmen arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum" Durgun, kayıt işlemlerini kısa sürede tamamlamayı hedeflediklerini sözlerine ekledi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz