7 Aralık Üniversitesi Öğrencilerine Teknik Gezi

Kilis 7 Aralık Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü Turizm ve Otel...

Kilis 7 Aralık Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü Turizm ve Otel İşletmeciliği Programı öğrencilerine teknik gezi düzenledi.

Teknik gezide öğrencilere Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Birol Erkan, Öğretim Görevlisi Cemil Teke, Otel Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü öğretim elemanları Öğretim Görevlisi Melda Harbalıoğlu ile Öğr.Gör. Gamze Özel eşlik etti.

Gaziantep Tuğcan Hotel'e düzenlenen gezide Ön Büro Müdürü, Yiyecek ve İçecek Müdürü, Housekeeper Müdürü, Muhasebe Müdürü ve Mutfak Şefi tarafından bölüm öğrencilerine teknik sunumlar yapılarak otelin tüm bölümleri tanıtıldı.

Reklam
Reklam

Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Birol Erkan, öğrencilerin meslekleri ile ilgili teknik konuları yerinde görmeleri ve kariyerleri ile ilgili konularda uzmanlarından bilgi almaları konusunda bu tür teknik gezilerin çok faydalı olduğunu belirtti.

Erkan, ayrıca katkılarından dolayı Tuğcan Hotel yönetimine ve teknik gezinin gerçekleştirilmesinde desteklerini esirgemeyen üniversite yönetimine teşekkür ettiğini sözlerine ekledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: