7 Aralık Üniversitesi’nde İş Sağlığı Ve Güvenliği Yönetim Sistemi Sertifika Töreni

Kilis 7 Aralık Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu bünyesinde gerçekleştirilen, OHSAS 18001: 2007 İş Sağlığı...

Kilis 7 Aralık Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu bünyesinde gerçekleştirilen, OHSAS 18001: 2007 İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi Uzman Yetiştirme Programı katılımcılarına sertifikaları verildi.

Geçtiğimiz Mayıs ayında gerçekleştirilen program proje olarak, İpekyolu Kalkınma Ajansı tarafından 2012 yılı Teknik Destek Programı kapsamında Ocak-Şubat döneminde kabul edilmişti. Öğretim Görevlisi Nesrin İpekçi’nin koordinatörlüğünde DC Eğitim Danışmanlık ve Mühendislik Hizmetleri tarafından organize edilen programda katılımcılara 5 gün ve toplamda 30 saatlik bir eğitim uygulandı. Programın ardından katılımcılara sertifikaları, üniversite rektörlük binası senato salonunda gerçekleştirilen bir sertifika töreni ile verildi.

Reklam
Reklam

Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Mehmet Demir’in açılış konuşmasıyla başlayan programda, proje koordinatörü Öğretim Görevlisi Nesrin İpekçi projenin amacı ve önemini belirten bir sunum yaptı. Üniversite Rektörü Prof. Dr. İsmail Güvenç’in konuşmasının ardından katılımcılara sertifikaları verildi.

Üniversite personeli ve Kilis ili genelinde farklı kamu kurumlarında çalışanlardan oluşan katılımcılara sertifikaları Rektör Güvenç, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Osman Türer, Genel Sekreter Doç. Dr. Mustafa Paksoy tarafından verildi. Program kokteyl ile sona erdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: