7 Aralık Üniversitesi'nde Yabancı Akademisyen Sayısı Da Artıyor

Kilis 7 Aralık Üniversitesi, uluslararası bir üniversite olma yolunda ilerliyor. 2012-2013 eğitim-öğretim yılında uluslararası öğrenci...

Kilis 7 Aralık Üniversitesi, uluslararası bir üniversite olma yolunda ilerliyor. 2012-2013 eğitim-öğretim yılında uluslararası öğrenci sayılarında artış gözlenen üniversitede, yabancı uyruklu akademisyen alımına da bir hayli önem veriliyor.

7 Aralık Üniversitesi, başarılı Türk akademisyenlerinin yanı sıra, uluslararası personel bakımından da güçlenmeye devam ediyor. Son olarak üniversite kadrosuna katılan; Yabancı Diller Bölümü öğretim üyeleri Margaret Myers ve Olivia Daniel Edelman, Dış İlişkiler Ofisi öğretim üyesi Franek Armand Gueby ile Doğu Dilleri ve Edebiyatları öğretim üyesi Mohammad Ajghif görev yapıyor.

Reklam
Reklam

Üniversite rektörlüğü tarafından yapılan açıklamada, yabancı personelden; öğrencilerin yabancı dil eğitiminde, personelin yabancı dilini geliştirmesi için düzenlenen kurslarda, Kilis'te yabancı dilini geliştirmek isteyenler için düzenlenen kurslarda faydalanıldığı belirtildi. Ayrıca, yabancı dilini geliştirmek isteyen başta öğrenciler olmak üzere, tüm Kilis halkı kurslara davet edildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: