7 askerin şehit olduğu karakol kapatıldı

Tokat’ta 7 askerin şehit olduğu Sazak Karakolu ile birlikte 13 karakolun kapatıldığı bildirildi.

Tokat’ta 7 askerin şehit olduğu Sazak Karakolu ile birlikte 13 karakolun kapatıldığı bildirildi.

İçişleri Bakanlığı tarafından Türkiye genelinde olduğu gibi Tokat’ta da bazı karakolları kapatıldı. Konuyla ilgili basın mensuplarının sorularına cevap veren Tokat Valisi Mustafa Taşkesen, Tokat’ta 13 karakolun İçişleri Bakanlığı’nın tasarrufuyla kapatıldığını söyledi. Karakolların kapatılmasının yeni bir konsepte ele alındığını belirten Vali Taşkesen, “O konsept içerisinde kapatıldı. Bakanımızın açıkladığı kadarıyla ekiplerin daha mobil olması sağlanacak. Yeni bir yapılanma” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Kapatılan karakolların değerlendirilmesi anlamda proje ve tekliflere açık olduklarını ifade eden Vali Taşkesen, “Hazine’ye devredildi, ihtiyacı olan yerlere tasarrufta bulunulabilir. Herhangi bir kısıtlama yok” dedi.

Tokat'ın Reşadiye ilçesinde 7 Aralık 2009 tarihinde Sazak Karakolu’na araçla seyir halinde olan jandarma ekiplerine teröristlerce düzenlenen saldırıda 7 asker şehit olmuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: