7 Bin Liralık Mezar Yerleri

MANİSA (AA) - TURGAY DUYAR - Manisa'da yenilenen aile mezarlığında mezar yerleri, büyüklüğü ve konumuna göre gelecek ay 5-7 bin liradan satışa sunulacak.

"İmkanı olmayana ücretsiz mezar yeri" Manisa Belediyesi Sağlık İşleri Müdürü Dr. Ekrem Akkaya, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yakında hizmete girecek aile mezarlığında, bin 46 mezar yeri bulunduğunu söyledi. Söz konusu mezarlığın etrafının bahçe duvarlarıyla çevrildiğini ayrıca otopakı bulunduğunu ve özel yürüyüş yolları yapıldığını aktaran Akkaya, bu düzenlemelerin ardından fiyatların yüksek olmadığını ifade etti. Aile mezarlığı içerisinde genelde 2 veya 4 kişilik mezar yerlerinin satışının yapılacağını belirten Akkaya, şunları söyledi: "Manisa'da daha önce olmayan aile mezarlığını eylül ayında hizmete girecek. Burada mezarların satış fiyatı belediye meclisi tarafından belirlendi. Buna göre tek kişilik mezar yerinin fiyatı 5 bin, 2 kişilik 6 bin, 3 kişilik 6 bin 500 ve 4 kişilik mezar yerinin fiyatı ise 7 bin lira olarak belirlendi. Ama şunu gözardı etmemek lazım, maddi durumu uygun olmayan vatandaşlarımızın cenaze işlemleri belediyemizce ücretsiz olarak yapılmaktadır." Ekrem Akkaya, mezar yeriyle ilgili şimdiden talep geldiğini sözlerine ekledi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: