“7 Bölge 7 Renk Kültür Sanat Festivali" Başladı

Bağcılar Belediyesi'nce düzenlenen "7 Bölge 7 Renk Kültür Sanat Festivali" başladı.Bağcılar Belediyesi'nce düzenlenen "7 Bölge...

Bağcılar Belediyesi'nce düzenlenen "7 Bölge 7 Renk Kültür Sanat Festivali" başladı.

Bağcılar Belediyesi'nce düzenlenen "7 Bölge 7 Renk Kültür Sanat Festivali" başladı. 22 sivil toplum kuruluşuyla ortaklaşa düzenlenen festivalin açılışında konuşan Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, ilçenin göçlerle kurulduğunu hatırlatarak, "İstanbul'da seferi gibi yaşıyoruz. Doğduğumuz yerleri unutmayacağız, ancak doyduğumuz yere de entegre olarak yaşayacağız" ifadelerini kullandı.

Ak Parti İstanbul Milletvekili Ünal Kacır da birlik ve beraberliğe işaret ederek, "İç içe geçmiş renkleri ayıramazlar. Mozaik değil, ebruli olmuşuz" dedi.

Reklam
Reklam

Kastamonulular Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (KASDER) tarafından Kastamonu yöresine özgü folklor gösterilerinin yapıldığı açılış töreninde, Türk halk müziği sanatçısı Hasan Yılmaz sahne aldı.

Bağcılar'da 9 gün devam edecek festivalin açılışına, Esenler Kaymakamı Nazım Madenoğlu, Ak Parti Bağcılar İlçe Başkanı İsmet Öztürk, Kastamonulular Vakfı Başkanı Remzi Gür, KASDER Genel Başkanı Latif Çilingiroğlu ve KASDER Bağcılar Şube Başkanı Mahir Karakaş katıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz