“7 Bölge 7 Renk” Sanat Ve Kültür Etkinliği Ahilik Temasıyla Sona Erdi

Bağcılar Belediyesi tarafından düzenlen “7 Bölge 7 Renk” kültür ve sanat etkinliği Şed kuşatma töreni...

Bağcılar Belediyesi tarafından düzenlen “7 Bölge 7 Renk” kültür ve sanat etkinliği Şed kuşatma töreni ve ahilik duası ile sona erdi.

Bağcılar etkinlik alanında düzenlenen “7 Bölge 7 Renk” orgainazsyonu kapsamında Türkiye’nin çeşitli illeri kültürlerini sergilerken, etkinliğin son gününde Adıyamanlılar Vakfı ile Bağcılar Trabzonlular derneği, son zamanlarda meydana gelen olaylarda şehit düşenler adına Kuran-ı Kerim ve Yasin-i Şerif okuttu.

Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağrıcı, Türkiye’nin çeşitli renklerinin birlik ve beraberlik içerisinde bir arada bulunmasından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirirken, bu görüntünün devam etmesi temennisinde bulundu.

Reklam
Reklam

Değişik illerden etkinliğe katılanlara Başkan Lokman Çağrıcı ve protokol tarafından plaketleri verilirken, hatıra fotoğrafı da çektirildi. Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağrıcıya da şed kuşatılarak etkinlik renkli görüntülere sahne oldu. Tiyatro oyuncularının sergilediği gösteriyle şed kuşatılması ve ahilik teması işlenerek “7 Bölge 7 Renk” kültür ve sanat etkinliği sona erdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: