7. Değirmendere Açık Su Yüzme Yarışları

7. Değirmendere Açık Su Yüzme Yarışları sona erdi.

7. Değirmendere Açık Su Yüzme Yarışları sona erdi.

Gölcük Belediyesi, Değirmendere Sualtı Sporları Derneği (DESSAT), Yüzme Federasyonu il temsilciliği ve Kocaeli Gazetesi işbirliğiyle Değirmendere Vapur iskelesi yanındaki Çınarlık mevkisinde düzenlenen yarışma 6 kategoride gerçekleştirildi.

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, yarışma öncesinde yaptığı konuşmada, "Körfez'de yüzülebildiğini beraberce gördük ve çok mutlu olduk. Gurur duyduk. Denizin temiz olduğu dönemde, 35-40 yıl önce yapılan yarışlar, bugün bir kez daha gerçekleşti. Spora desteğimiz artarak sürecektir" dedi.

Reklam
Reklam

Yarışmalarda 12-14 yaş bayanlarda Duygu Özdemir, erkeklerde Anıl Hacıbaba, 15-17 yaş bayanlarda İrem Damar, erkeklerde Emre Civan, 18-25 yaş bayanlarda Ezgi İnkaya, erkeklerde Emre Öztürk, 26-35 yaş bayanlarda Pervin Ambarcılar, erkeklerde Dursun Saru, 36-45 yaş bayanlarda Sevinç Kurtiç, erkeklerde Faruk Sarıbayır, 46 yaş bayanlarda Nazan Göğen ve erkeklerde Abdulselam Çalkan birincilik elde etti.

Muhabir: Metin Girgin

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: