7. IF Wedding Fashion İzmir'e Doğru-İZFAŞ Genel Müdür Vekili Örs:"İzmir'i Modanın Kalbinin Attığı, Uluslararası Birmoda Merkezi Haline Getirmek Istiyoruz"

İZMİR (A.A) - İZFAŞ Genel Müdür Vekili Mehmet Şakir Örs, "İzmir'i modanın kalbinin attığı, uluslararası bir moda merkezi haline getirmek

İZMİR (A.A) - İZFAŞ Genel Müdür Vekili Mehmet Şakir Örs, "İzmir'i modanın kalbinin attığı, uluslararası bir moda merkezi haline getirmek istiyoruz" dedi.

Örs, yaptığı yazılı açıklamada, 13-16 Şubat 2013 tarihlerinde Uluslararası İzmir Fuar Alanı'nda 7. kez düzenlenecek olan IF Wedding Fashion İzmir'e (Gelinlik, Damatlık ve Abiye Giyim Fuarı) ilişkin hazırlık çalışmalarının devam ettiğini ve fuara şimdiye kadar 139 firmanın başvuruda bulunduğunu belirtti.

İZFAŞ olarak IF Wedding Fashion İzmir'i çok önemsediklerini ve fuara çok değer verdiklerini kaydeden Örs, "Fuarımızın gelişiyle birlikte İzmir, özellikle gelinlik sektöründe uluslararası bir marka oldu. Bu başarıdan güç alarak, İzmir'i modanın kalbinin attığı, uluslararası bir moda merkezi haline getirmek istiyoruz" dedi.

Reklam
Reklam

Geçen yıl düzenlenen fuara 188 firma katılmış, 26 bin 600 metrekare alan üzerinde gerçekleşen IF Wedding Fashion İzmir'i 14 bin 955 kişi ziyaret etmişti.

Muhabir: Ali Korkmaz/Ufuk Kırabalı

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: