7. INAS Dünya Kayak Şampiyonası

Erzurum'da düzenlenen 7. Uluslararası Zihinsel Engelliler Spor Federasyonu (INAS) Dünya Kayak Şampiyonası'nda kayaklı koşu serbest sitil erkekler müsabakaları yapılan itirazlar

Erzurum'da düzenlenen 7. Uluslararası Zihinsel Engelliler Spor Federasyonu (INAS) Dünya Kayak Şampiyonası'nda kayaklı koşu serbest sitil erkekler müsabakaları yapılan itirazlar üzerine iptal edildi.

Türkiye Özel Sporcuları Spor Federasyonu Genel Sekreteri Osman Akdemir, AA muhabirine yaptığı açıklamada, dün yapılan kayaklı koşu serbest sitilde Tacdin Ören'in üçüncü olduğu yarışların iptal edildiğini belirtti. Akdemir, şampiyonanın ikinci gününde ki müsabakalarının ise sorunsuz bir şekilde yapıldığını söyledi.

Reklam
Reklam

İlk gün yapılan yarışların soğuk havadan kaynaklanan elektronik bir arızadan dolayı yeniden yapılacağını ifade eden Akdemir, "Yarış sonunda derecelerde bir problem oldu. Yapılan teknik toplantıda ülkelerin almış oldukları kararla Tacdin Ören'in de üçüncü olduğu kayaklı koşu serbest sitil yarışları iptal edildi. Perşembe günü sabah tekrardan yapılacak. Ören orada üçüncü olmuştu daha iyi bir derece bekliyoruz" dedi.

Akdemir, imkan verildiğinde çocukların neler başardıklarının görüldüğünü ifade ederek, "Onlara imkan verildiğinde çok iyi başarılar elde edebilmeleri federasyon anlamında da önemlidir. Yarışmaya katılan sporcularımıza başarılar dilerim" diye konuştu.

Muhabir: Sagip Sezginer

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: