"7. Mütareke Oyunları" Tamamlandı

Mudanya Mütarekesinin imzalanmasının 91'inci yılı etkinlikleri kapsamında düzenlenen "7. Mütareke Oyunları"nda Sağlıkgücü Spor Kulübü şampiyon oldu.

Mudanya Mütarekesinin imzalanmasının 91'inci yılı etkinlikleri kapsamında düzenlenen "7. Mütareke Oyunları"nda Sağlıkgücü Spor Kulübü şampiyon oldu. Mudanya ilçesinde düzenlenen tekvando turnuvasında 15 kulüpten toplam 283 sporcu mücadele etti. İlk gün yapılan eleme müsabakalarının ardından ikinci gün yarı final ve final müsabakaları yapıldı. Müsabakalarda özellikle minik sporcuların mücadelesi izleyicilerin beğenisini kazandı. Müsabakaların sonunda Sağlıkgücü Spor Kulübü birinci, Kurtuluş Gençlik Spor Kulübü ikinci, Gürsu Belediyespor Kulübü ise üçüncü oldu. Dereceye giren takımlara kupa ve madalyalarını Mudanya Kaymakamı Orhan Çiftçi ile törene katılan protokol üyeleri verdi. Tören sonunda, Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç tarafından Akdeniz Oyunları'nda şampiyon olan milli sporcu Hatice Kübra İlgün'e gönderilen tebrik belgesi, Kaymakam Çiftçi tarafından İlgün'e takdim edildi. Ödül törenine Mudanya Belediye Başkanı Hasan Aktürk, Mudanya Gençlik İlçe Spor Müdürü Tahir Yılmaz, Tekvando İl Temsilcisi Turgay Aydın ile vatandaşlar katıldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz