7 Ocak Engelliler Kendi Sahasında Mağlup Oldu

Türkiye Bedensel Engelliler Tekerlekli Basketbol 2. Ligi'nde mücadele eden, Osmaniye 7 Ocak Bedensel Engelliler takımı,...

Türkiye Bedensel Engelliler Tekerlekli Basketbol 2. Ligi'nde mücadele eden, Osmaniye 7 Ocak Bedensel Engelliler takımı, Mardin Kızıltepe Bedensel Engelliler takımına kendi sahasında 41-36 yenildi.

Osmaniye Merkez Spor Salonu'nda oynanan maçın ilk yarısını 21-11 yenik tamamlayan 7 Ocak Engelliler takımı karşılaşma sonunda sahadan 41-36 mağlup ayrıldı.

Osmaniye 7 Ocak Engelliler Basketbol Kulübü Başkanı Muttalip Altun, kendi sahalarında yenildikleri için üzgün olduklarını söyledi. Lige iyi bir başlangıç yapmak için kazanmak istediklerini, bunun bu maçta gerçekleşmediğini ama diğer maçlarda bu amaçlarına ulaşacaklarını belirten Altun, şöyle devam etti:

Reklam
Reklam

“Biz ilk iki maçımızı kaybettikten sonra geçtiğimiz hafta Siverek Belediye maçını deplasmanda kazanıp moral bulmuştuk. Fakat bu hafta konuk ettiğimiz Mardin Kızıltepe'ye yenilmekten kurtulamadık. Sporcularım ellerinden geleni yaptılar. Fakat pota altında iyi bir performans ortaya koyamayınca maçı kaybettik. Umarım bundan sonraki maçlarda puanlar alarak iyi bir çıkış yakalarız.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: