7 Renk Kültür Festivaline Sona Erdi

Muratpaşa Belediyesi tarafından düzenlenen 7 Renk Kültür Festivali, Moskova Devlet Sirki Çocuk Grubu'nun gösterisiyle sona erdi.

Muratpaşa Belediyesi tarafından düzenlenen 7 Renk Kültür Festivali, Moskova Devlet Sirki Çocuk Grubu'nun gösterisiyle sona erdi. Muratpaşa Belediyesi, kent meydanında bu yıl ilk defa düzenlediği 7 Renk Kültür Festivali'nin son gününde sanatçı Sami Çelik, Zihinsel Engelliler Ritim Grubu, Bozkır Folklor ve Antalya Konyalılar Kaşık Ekibi sahne aldı. Zihinsel Engelliler Ritim Grubu üyesi Kemal Gürpınar'ın İstiklal Marşı'nın 10 kıtasını ezbere okuması meydanda duygusal anların yaşanmasına neden oldu. Festival Kafkas Halk Dansları Ekibi'nin hareketli dansları ve Moskova Devlet Sirki Çocuk Grubu akrobasi gösterisi ile sona erdi. Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen, festivalin kapanışında yaptığı konuşmada, festivali 81 ilden Antalya'ya gelerek yerleşen hemşehrileriyle kültür zenginliğini geliştirmek için düzenlediklerini belirterek, "Dilimiz, inancımız, mezhebimiz, kültürümüz farklı olabilir. En önemlisi Antalyalı olabilmektir. Antalya adına kültürel zenginliği üretebilmektir. Bugün önemli olan sevgiyi, hoşgörüyü, dostluğu, kardeşliği geliştirmektir" dedi. Festival kapsamında meydana kurulan yöresel standlar ve çocuklar için kurulan Lunapark ise 10 Ağustos'a kadar açık kalacak.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz