7 yıldır atıl durumda bekleyen hastane binası, lise oldu

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından...

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından kurulan Türkiye Cumhuriyeti 61. Hükümeti'nin başarılı olacağını belirterek, “Yeni Kabine, yapılanması ve atamaları ile başarıların ivme kazanmasına odaklanmış.” dedi.
Adil Sani Konukoğlu, yeni hükümetin, başarının ödüllendirildiği, ekonominin odağa alındığı bir görüntü içerisinde olduğunu söyledi.
Önceki hükümette görev alan ve küresel krizin en az olumsuzlukla atlatılmasını sağlayan ekonomi bakanlarının yanı sıra, başarılı icraatları ile dikkati çeken bakanların yeni hükümette de görevlendirilmelerinin ekonomideki performansın hız kazanacağının işareti olduğunu kaydeden Konukoğlu, şöyle devam etti: “Öyle görülüyor ki, 61. Hükümet Türkiye’nin geleceğine damga vuracak. Üretim ve daha çok demokrasi, önümüzdeki dönemin sembolü olacak. Ayrıca, Gaziantep Milletvekili Sayın Fatma Şahin’in yeni hükümette görev almasından mutluluk duyduk. Sayın Şahin’in, yeni görevinde de başarılı hizmetler sunacağına inanıyoruz.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz