70 Yıllık Birliktelik

Samsun'da yaşları 80 ve üzeri olan bir grup kadın 70 yıllık birlikteliklerini her ay bir...

Samsun'da yaşları 80 ve üzeri olan bir grup kadın 70 yıllık birlikteliklerini her ay bir araya gelerek sürdürüyor.

Amasya'nın Merzifon ilçesi doğumlu olan ve evlenip iş güç sahibi olduktan sonra Samsun'a yerleşen yaşları 80 ve üzeri olan arkadaş grubu, birlikteliklerini yaklaşık 70 yıldır sürdürüyor. Merzifon'dan ayrılıp Samsun'a geldiklerinde birbirlerinden kopmayan ve sürekli görüşmeye devam eden yaklaşık 10 kişilik arkadaş grubu, Samsun'da edindikleri arkadaşlarını da aralarına alarak her ay bir araya geliyorlar.

Reklam
Reklam

Daha önceki buluşmalarında Amasya mutfağına ait yemekler yaptıklarını ve böylelikle memleket özlemini giderdiklerini belirten kadınlar, yaşları ilerlediği için artık yemek yapmakta güçlük çektiklerini, o yüzden buluşmalarını dışarıda yaptıklarını söylediler.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: