700 yıllık Cumalıkızık Köyü dünya sahnesine çıkıyor

'Zaman Tünelinde Kaybolmayan Tarih Bekçileri Projesi ile Cumalıkızık Köyü'ne yönelik turizm stratejileri ve markalaştırma çalışmalarını...

'Zaman Tünelinde Kaybolmayan Tarih Bekçileri Projesi ile Cumalıkızık Köyü'ne yönelik turizm stratejileri ve markalaştırma çalışmalarını başlatan Yıldırım Belediyesi, bir ilke daha imza atmaya hazırlanıyor.

Belediye, Cumalıkızık Köyü’nün günümüze taşınan tarihi ve kültürel mirasının korunmasını, yaşatılmasını ve gelecek nesillere aktarılması amacıyla başlattığı porje kapsamında çalıştay ve fotoğraf sergisi düzenliyor.

24 Mart Cumartesi yapılacak çalıştay kapsamında, Kültür ve Turizm Bakanlığı, TURSAB, Bursa Valiliği, BEBKA ve üniversitelerde akademisyenlerin katılımıyla sunumlar yapılacak. Cumalıkızık İlköğretim Okulu’nda düzenlenecek olan çalıştayda, Bursalı fotoğraf sanatçılarının çektiği Cumalıkızık fotoğrafları sergilenecek.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: