73 Yaşındaki Ümmü Gülsüm Eren'e Kimse Yok Mu Sahip Çıktı

Aksaray'da tek oda bir evde yaşayan Ümmü Gülsüm Eren (73)'e Kimse Yok Mu Derneği sahip...

Aksaray'da tek oda bir evde yaşayan Ümmü Gülsüm Eren (73)'e Kimse Yok Mu Derneği sahip çıktı. Bakacak kimsesi olmadığı için zor şartlarda yaşamını devam ettiren Ümmü Gülsüm Eren evi dernek tarafından tepeden tırnağa varana dek elden geçirildi.
Kimse Yok Mu Derneği Aksaray şubesi yetkilisi İsa Süslü, Helvadere kasabasında Ümmü Gülsüm Eren'in tuvaleti ve banyosu olmayan tek göz bir evde zor şartlarda yaşamaya çalıştığını belirterek şöyle konuştu: "Araştırdık, hiçbir yakınını tespit edemedik. Bir harabe görümdeki evi tepeden tırnağa restore ederek yaşanabilir hale getirdik. Banyo ve tuvaleti eve ilave ettik. Kapı ve penceresini değiştirdik. Yeni eşyalarla dekore ettik." dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: