75. Yıl Yatılı Bölge İlköğretim Okulu, Çok Amaçlı Lise Yapılacak

Siverek-Şanlıurfa karayolu üzerinde bulunan 75. Yıl Yatılı Bölge İlköğretim Okulu (YİBO) binasının, çok amaçlı liseye...

Siverek-Şanlıurfa karayolu üzerinde bulunan 75. Yıl Yatılı Bölge İlköğretim Okulu (YİBO) binasının, çok amaçlı liseye dönüştürüleceği bildirildi.

Siverek Kaymakamı Hamza Erkal, konu ile ilgili yaptığı açıklamada, yaklaşık 1 yıldır atıl durumda bulunan okul binasının Harran Üniversitesi tarafından talep edildiğini, fakat Milli Eğitim Bakanlığı'nca bu duruma sıcak bakılmadığını söyledi.

Milli Eğitim Bakanlığı'nın söz konusu binayı çok amaçlı lise olarak eğitim hizmetine açmak istediğini anlatan Erkal, "Önümüzdeki eğitim ve öğretim yılında çok amaçlı lise olarak okulumuz değerlendirilecektir" dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz