75'lik Mehmet Dedenin Atv Tutkusu

Adana'nın Aladağ ilçesine bağlı Kıcak Köyü'nde oturan 75 yaşında Mehmet Akçay'ın ATV tutkusu görenleri hayrete...

Adana'nın Aladağ ilçesine bağlı Kıcak Köyü'nde oturan 75 yaşında Mehmet Akçay'ın ATV tutkusu görenleri hayrete düşürüyor.

Genellikle turistik yerlerde kullanılan ATV'nin Adana'nın Aladağ ilçesine bağlı Kıcak Köyü'nde 75 yaşındaki Mehmet Akçay tarafından da kullanılıyor olması görenlerin dikkatini çekiyor. Doğuştan bir bacağı sakat olan Akçay, köyde her yere ATV ile gidiyor. 5 yıldır ATV kullanan Akçay, daha önce eşeğe bindiği için ondan kalan alışkanlık olan heybesini de ATV'nin üzerine attığı görülüyor.

Reklam
Reklam

Akçay, teknolojinin ilerlemesiyle birlikte sürekli eşeğe binmekten ve koltuk değneğiyle güçlüklü yürümekten kurtulduğunu belirterek, "ATV olmadan önce heryere eşeğimle gidiyordum. Ancak bir gün televizyonda Antalya'da ATV'ye binen kadınlar gördüm. Çocuklarıma ben bu aracı alırsam eve kapanmaktan kurtulurum dedim. Çocuklar hemen gittiler Adana'dan sipariş edip İstanbul'dan ATV'yi aldılar" dedi.

ATV'nin gelmesiyle birlikte köyün içindeki eşekle yolculuğunun son bulduğunu ifade ederek, "Artık her yere rahatlıkla gidip geliyorum. Koltuk değneklerimden ve eşekten kurtuldum. Ama eşeğimin üzerinde bulunan heybemi ATV'nin üzerine atıyorum. Çünkü onun içine malzeme koyuyorum. Artık rahat rahat camiye namaza gidebiliyorum" diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: