76 Yaşında Aydınspor Sevdalısı

Aydınspor 1923’ü Adıyaman deplasmanı dönüşü Adnan Menderes Havalimanı’nda karşılayanlar arasında 76 yaşındaki Hasan Çıvğın’da yer...

Aydınspor 1923’ü Adıyaman deplasmanı dönüşü Adnan Menderes Havalimanı’nda karşılayanlar arasında 76 yaşındaki Hasan Çıvğın’da yer aldı.

Torunu Osman ile İzmir’e gelen Hasan Dede, Aydınspor 1923’ün şampiyonluğuna en çok sevinenler arasında yer aldı. 1966 kuruluşlu Aydınspor‘u kuruluşundan bu yana takip ettiğini belirten Hasan Çıvğın, “Artık torunumla birlikte maçlara gidiyoruz. Aydınspor 1923 ile 3 yılda müthiş gururlar yaşadık. Allah bize bugünleri yaşatanlardan razı olsun. Şampiyonluk Aydın’a armağan olsun” dedi.

Reklam
Reklam

Dedesinin zaman zaman elinden tutan Osman Çıvğın’da Aydınspor sevdasının kendisine dededen kaldığını ifade etti. Osman Çıvğın, “Dedem hala maçlara geliyor. Açık tribünde birlikte maçları izliyoruz. Maç günlerini benden daha iyi takip ediyor. Maç günü geldiğinde heyecanı paylaşıyoruz Şampiyonlukta emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Çok mutluyuz” ifadelerini kullandı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: