77 yaşındaki kadın kendisine saldıran yaban domuzunu etkisiz hale getirdi! Sadece tek bir alet kullandı: "Yanlış kişiyle oynadı"

Çin'in Yunnan eyaletinde 77 yaşındaki bir kadın tek başına dağa çıktı. Bu sırada bir yaban domuzunun saldırısına uğradı. 77 yaşındaki ismi açıklanmayan kadın kendisine saldıran yaban domuzunu orağıyla etkisiz hale getirdi. Yetkililerin olay yerine çağrılmasından sonra 77 yaşındaki kadının yaban domuzuyla mücadelesi ülke basınında geniş yankı uyandırdı.

MYNET|DIŞ HABERLER Çin'den Sohu haber ajansının haberine göre Çin'in Yunnan eyaletinde 77 yaşındaki ismi açıklanmayan bir kadın dağda yemek aramaya gittiği sırada yaban domuzunun saldırısına uğradı. Olayda yaşlı kadının burnu bile kanamazken yaban domuzunu etkisiz hale getirmeyi başarması herkesi şaşırttı.

Sosyal medya kullanıcılarının büyük bir bölümü gönderiyi yorum ve beğeni yağmuruna tuttu. Bir sosyal medya kullanıcısı gönderiye, "Büyükanne inanılmaz" yorumunu ekledi.

Bir başka sosyal medya kullanıcısı ise, "Bunu hiç beklemiyordum" yorumunu yaptı. Üçüncü bir sosyal medya kullanıcısı, "Yanlış kişiyle oynadı" yorumunda bulundu.

Reklam
Reklam
Anahtar Kelimeler: