78 yaşında gelen şans

NEW YORK (İHA) - Amerika Birleşik Devletleri (ABD), Kaliforniya Belmont'ta yaşayan 78 yaşındaki bir emekli, lotonun en büyük 2 oyununda tüm numaraları doğru bilerek 2 büyük ikramiyeyi birden aynı günde kazandı.

ABD'deki talih oyunlarında şimdiye kadar görülmemiş olayın şanslı kişisi, demiryollarından emekli tren makinisti 78 yaşındaki Angelo Gallina oldu.
Gallina, bölgenin sayısal lotosu Superlotto Plus'ta 6 numarayı bilerek 17 milyon, Fantasy 5 sayısal loto oyununda ise 5 numarayı doğru bilerek 1 milyon 126 bin dolar kazandı.

Reklam
Reklam

Angelo Gallina, 65 yaşındaki eşi Maria Gallina ile birlikte gittiği loto idaresinde kazandığı ikramiyeyi alırken, "Güzel bir pastayı hak ettik" dedi.
78 yaşına kadar mali sıkıntılar çeken Gallina, bu yaştan sonra gelen büyük ikramiyeler ile çocuklarına birer ev alacağını ve sakin bir hayat sürdürmek amacında olduğunu söyledi.

Her loto çekiliş gününde en az 20 dolarlık loto oynadığını ifade eden loto milyoneri Gallina, 1985 yılından bu yana şans oyunlarında 124 bin dolar kaybettiğini de sözlerine ekledi.