7’den 70’e her vatandaşı spora davet etti

Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, ilçede 7’den 70’e her vatandaşı spor yapmaya davet etti.

Beylikdüzü Kültür Merkezi Çok Amaçlı Salonu’nda düzenlenen, Beylikdüzü Kayak ve Yüzme Spor Kulübü’nün Dayanışma Gecesi’ne katılan Belediye Başkanı Yusuf Uzun, Mehter Marşı ile karşılandı. Başkan Uzun, konuşmasında “Spor yapmak sizden, destek bizden” diyerek herkesin spor yapmasını istedi.

“Havası, yeşillikleriyle çok farklı bir ilçe olan Beylikdüzü’nde tüm vatandaşlarımızın spor yapmasını arzu ediyoruz. Bu anlamda Beylikdüzü Kayak ve Yüzme Spor Kulübü’nü olduğu gibi, tüm spor kulüplerimizi destekliyoruz” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Dayanışma Gecesine Önemli İsimler katıldı

Kayak sporunu ilk defa ziyarete gittikleri Sarıkamış’ta yaptığını dile getiren Başkan Uzun, bu sene yine Sarıkamış’a giderek, hem Sarıkamış şehitlerini anma törenine katılacaklarını hem de kayak yapma imkanı bulacaklarını ifade etti. Geceye katılan Sarıkamış Belediye Başkanı İlhan Özbilen de konuşmasında Sarıkamış Kayak Merkezi’nin tanıtılmasında destek olan Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun olmak üzere, diğer yetkililere de teşekkür etti. Türkiye Kayak Federasyonu Başkanı Özer Ayık ise, kayak sporunun özgürlüğü yansıttığını söyledi. Kayak Federasyonu Başkanı Ayık, Başkan Uzun’a bir de kayak takımı hediye etti. Beylikdüzü Kayak ve Yüzme Spor Kulüp Başkanı Metin Karayazı da konuşmasında kulübe çok sayıda milli sporcu transfer ettiklerini, onların başarısıyla Beylikdüzü’nün çok iyi reklamının yapılacağını ifade etti. Sarıkamış Kaymakamı Turan Ermiş’in de katıldığı gecede spor kulübüne destek olan kişi ve sponsor kuruşlara plaket verildi. İpek Tanrıyar’ın sunuculuğunu üstlendiği etkinlikte Ozan Orhon ve Selami Duman sahne alırken, Hazar Kafkas Halk Dansları Topluluğu ve Ginza Spor Merkezi sporcuları sahnede bisikletlerle şov yaptı.

Reklam
Reklam

Gecede Beylikdüzü Belediye Başkan Yardımcısı ve Kulübün 2. Başkanı İsmail Yalçın, Başkan Yardımcıları Osman Dinç, Ali Gençbay, Efrahim Yeşil, Başkan Danışmanı Ercan Ay ve belediye meclis üyeleri, Beylikdüzü İlçe Emniyet Müdürü Özcan Yanmaz, ilçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Hacıoğlu ve İlçe Spor Müdürü Gürkan Akbıyık da yer aldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: