8. Bölge Hakem Koşu Ve Eğitim Semineri Yapıldı

Malatya’da, 8. Bölge koşu ve eğitim semineri yapıldı.TFF Atletizm pistinde gerçekleştirilen atletizm koşularının ardından İnönü...

Malatya’da, 8. Bölge koşu ve eğitim semineri yapıldı.

TFF Atletizm pistinde gerçekleştirilen atletizm koşularının ardından İnönü Üniversitesi BESYO toplantı salonunda ulusal hakem, ulusal gözlemciler, ulusal yardımcı hakemler, bölgesel hakem ve bölgesel gözlemcilere eğitim verildi.

Bölgesel Hakem Kurulu Üyesi ve Ulusal Eğitimci Zafer Demir tarafından gerçekleştirilen eğitime Malatya, Elazığ ve Tunceli’den 37 hakem ile 15 bölgesel ve 2 ulusal gözlemci katıldı.

Konuyla ilgili bilgi veren Malatya İl Hakem Kurulu Başkanı Akın Kaan Öz, “8. Bölge’nin son koşusu ile hakem ve gözlemci seminerini gerçekleştirdik. Malatya, Elazığ ve Tunceli illerinden katılımlar oldu. Ulusal hakem ve gözlemciler, yardımcı hakemler, bölgesel hakem ve gözlemciler bu seminerde yer aldı. 37 hakem ile 15 tane bölgesel gözlemci ve 2 tanede ulusal gözlemcimiz bu son seminere katıldı” dedi.

Reklam
Reklam

Eğitimin çok verimli geçtiğine değinen Öz, “Atletizm koşularımızı gerçekleştirdik. Bir arkadaşımız dışında bölgemizde koşamayan kimse olmadı. Sezonun son koşusu ve semineri olması münasebetiyle bizim için verimli oldu. Malatya, zaten bu konuda her zaman lider olmuştur. Koşularımız hep Malatya’da yapılıyor. Hakem potansiyelimizde oldukça yüksek. Eğitimi de Bölgesel Hakem Kurulu Üyesi ve Ulusal Eğitimci Zafer Demir verdi. MHK Üyesi Hamza Işık’ta bizleri yalnız bırakmadı. Eğitimde oldukça verimli geçti” diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz