8. Bursa Alışveriş Şenliği

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) tarafından bu yıl 8'incisi düzenlenen Bursa Alışveriş Şenliği'nin, 15 Ağustos'ta başlayacağı bildirildi.

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) tarafından bu yıl 8'incisi düzenlenen Bursa Alışveriş Şenliği'nin, 15 Ağustos'ta başlayacağı bildirildi.

BTSO'dan yapılan yazılı açıklamada, "Kazançlı Alışveriş Zamanı" sloganının kullanılacağı şenliğin, 15 Ağustos'ta Orhangazi Parkı'nda düzenlenecek törenle başlayacağı belirtildi.

Yaklaşık 1,5 aydır BTSO bünyesinde yürütülen şenlik saha çalışmalarının sonuçlandığı bildirilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Buna göre, 8. Bursa Alışveriş Şenliği'ne katılacak iş yerlerinin yüzde 23'ü Altparmak, yüzde 21'i Kapalıçarşı, yüzde 14'ü Nilüfer bölgesinde ve geriye kalan yüzde 42'si de Garajaltı, Heykel, Çekirge, Mudanya, Kestel, Görükle ve Gürsu'da faaliyet gösteriyor. Şenlik kapsamında yapılacak indirimler yüzde 5 ila yüzde 50 arasında değişim gösterecek. Bursa ve çevresinde dinamizm yaratarak, Bursa'yı yaz sezonunda canlı tutmak, kentte nakit para sirkülasyonuna ivme kazandırmak ve ekonomiyi canlandırmak amacıyla, 2005 yılından bu yana Bursa Valiliği ve Büyükşehir Belediyesi'nin de destekleriyle düzenlenerek geleneksel hale gelen Bursa Alışveriş Şenliği'ne Anatolium AVM, As Merkez AVM, Carrefoursa AVM, Kent Meydanı AVM, Korupark AVM, Meridyen AVM, Zafer Plaza AVM ile Gürsu ve Görükle'deki iş yerlerinin de bu yıl katılımı oldukça yoğun oldu."

Reklam
Reklam

Başta gıda, tekstil, ayakkabı, kuyum, elektrik-elektronik, ev dekorasyonu ve inşaat olmak üzere, tüm sektörlerden perakende ticaret yapan 6 bin 207 iş yerinin, 15 Ağustos-15 Eylül tarihleri arasında indirimli satış yapacağı belirtilen açıklamada, tüketicilerin yaptıkları her 50 TL ve katları alışveriş ile çekilişe katılma şansı elde edeceği, bu kişilerin kurulacak danışma masalarında fiş ve faturalarını ibraz ederek şans kuponu alabilecekleri bildirildi.

Şenlik hediye çekilişinin ise 21 Eylül'de yapılacağı belirtilen açıklamada, bir kişiye 2012 model otomobil, 8 kişiye LCD TV, 8 kişiye dizüstü bilgisayar, 8 kişiye çamaşır makinesi, 8 kişiye bulaşık makinesi, 8 kişiye buzdolabı, 8 kişiye ocaklı mini fırın ve 8 kişiye cep telefonu hediye edileceği kaydedildi.

Muhabir: Haluk Yüksel

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: