8 çocuk parkı, TSE standartlarına göre yenilendi

Samsun’un merkeze bağlı İlkadım İlçe Belediyesi, Ekim ayı içinde ilçedeki 8 parkı yeniledi. 3 parka...

Samsun’un merkeze bağlı İlkadım İlçe Belediyesi, Ekim ayı içinde ilçedeki 8 parkı yeniledi. 3 parka da 465 metrekare kauçuk zemin döşedi.
İlkadım Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü, kullanılamaz haldeki parklara, TSE standartlarında yeni oyun grupları döşendi. Vatandaşı spora teşvik etmek için oyun gruplarının bulunduğu parklara spor ve kondisyon aletleri de monte edildi. Çocukların daha sağlıklı şekilde oyun oynamaları ve tehlikeden uzak kalmaları için park zeminlerinin kauçuk sistemle donatılması velileri mutlu etti. Çocuk oyun gruplarının yenilenmesiyle birlikte Zafertepe, Koşu Yolu, Hastaneler, Kızılcıkdibi, İhsan Öztekin, Mehmet Akif Ersoy, Kışla ve Saitbey Parkı’nda bulunan çocuk oyun grupları gençlerin hizmetine sunuldu. Bu parkların 5’ine spor ve kondisyon aleti, 3’üne 465 metrekare kauçuk zemin, parkların tamamına ise 8 Bin 400 adet mevsimlik çiçek fidanı dikildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz