8. Cumhurbaşkanı Özal'ın ölüm yılı -Milletvekilleri Cemal Akın ve Ömer Faruk Öz, mesaj yayımladı

AK Parti Malatya milletvekilleri Cemal Akın ve Ömer Faruk Öz, 8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal'ın 19. ölüm yılı dolayısıyla mesaj yayımladı.

AK Parti Malatya milletvekilleri Cemal Akın ve Ömer Faruk Öz, 8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal'ın 19. ölüm yılı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Akın, mesajında, Turgut Özal'ın, Türkiye'nin önüne büyük hedefler koyduğunu ifade ederek, onu, rahmet ve minnetle andığını belirtti.

  1. Cumhurbaşkanı Turgut Özal'ın, fikirleri, hamleleri ve ileri görüşlü yaklaşımlarıyla köklü değişimlerin ve dönüşümlerin gerçekleştirilmesine öncülük ettiğini vurgulayan Akın, şunları kaydetti:

    "Demokrasimizin gelişmesi ve ekonomimizin dışa açılmasında önemli rol üstlenmiştir. Hemşehrimiz Turgut Özal, bürokrat, siyaset adamı, Başbakan ve Cumhurbaşkanı olarak, Türkiye'nin her alanda kalkınması için üstün bir gayretin içinde olmuş, seçkin kişiliğiyle milletimizin ve dünyanın takdirini kazanmıştır. Aziz milletimiz, ülkemizin siyasi, ekonomik ve toplumsal hayatına damgasını vuran Turgut Özal'ı daima minnet ve şükranla hatırlayacaktır."

    -Milletvekili Ömer Faruk Öz-

    AK Parti Malatya Milletvekili Ömer Faruk Öz de mesajında, 8. Cumhurbaşkanı merhum Turgut Özal'a, Allah'tan rahmet ve mağfiret dilediğini bildirdi. Öz, şöyle devam etti:

    "Türkiye'yi dünyaya açan, modern Türkiye'nin temelini atan, milletiyle bütünleşmiş, halkın Cumhurbaşkanı, sivil Cumhurbaşkanı olarak gönüllerde taht kurmuş, bilgisi, birikimi, vizyonu ve icraatlarıyla ülkemize çağ atlatmış olan 8. Cumhurbaşkanımız, hemşehrimiz Turgut Özal'ı rahmet ve minnetle anıyoruz. Onun özlemini duyduğu modern Türkiye'yi hak ettiği refah seviyesine kavuşturmak için, ekip olarak gece gündüz demeden çalışıyor olmanın huzuru ve mutluluğunu yaşıyoruz."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: