8. EİB Moda Tasarım Yarışması

İZMİR (A.A) - Ege Hazırgiyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği (EİB) tarafından bu yıl 8. kez düzenlenen EİB Moda Tasarım Yarışması'nın

İZMİR (A.A) - Ege Hazırgiyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği (EİB) tarafından bu yıl 8. kez düzenlenen EİB Moda Tasarım Yarışması'nın finalistlerinin belli oldu.

Yarışmanın komite başkanı olan EİB Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Burak Sertbaş, yaptığı yazılı açıklamada, genç tasarımcıların yarışmaya gösterdiği ilgiden ve yarışma için gönderilen tasarım dosyalarının hepsinin birbirinden güzel olmasından dolayı memnuniyet duyduklarını ifade etti.

Her yıl gelişim gösterdiğini gözlemledikleri yarışmaya 393 başvuru yapıldığını, bunlardan 140 tanesinin jüri değerlendirmesine sunulduğunu kaydeden Sertbaş, bu yıl "Göç" temasıyla düzenlenen yarışmada, Aslı Mescit, Gökçe Nur Özbek, Gökhan Yavaş, Mahmut Ağaç, Meriç Canatan, Nadir Zadeoğulları, Ruhi Tamer Çoğal, Özlem Yazan, Sercan Arıcı ve Talha Feyyaz Türker'in finale kaldığını bildirdi.

Reklam
Reklam

Sertbaş, yarışmanın finalinin İzmir Fashion Time organizasyonu kapsamında gerçekleştirileceğini belirterek, "Yarışmanın finalistlerinin iyi birer iş çıkaracaklarını düşünüyoruz. 22 Şubat 2013'te, İzmir Fashion Time organizasyonunun final gecesine yakışacak bir EİB Moda Tasarım Yarışması Finali yaşanacak. Umuyoruz ki şu an taslak halinde olan tasarımlar, kumaşla bütünleştiğinde çok konuşulacak" ifadelerini kullandı.

Muhabir: Emre Umurbilir

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: