8. Gkv Elt Konferansı Yapıldı

Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları tarafından İngilizce öğretmenlerine yönelik olarak düzenlenen ve dil eğitimindeki yeni...

Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları tarafından İngilizce öğretmenlerine yönelik olarak düzenlenen ve dil eğitimindeki yeni uygulamaların tanıtıldığı ilimizin en prestijli ve geniş katılımlı İngilizce Dil Öğretimi Konferansı GKV 8. ELT Konferansı tamamlandı.

Novotel Salonlarında iki ortak ve üç eş zamanlı oturum halinde gerçekleştirilen ve konu alanı uzmanları Prof. Dr. Aydan Ersöz, Tony Gurr, Katharine Scott ve Paul Henry Zarraga’nın sunum yaptığı etkinliğe Gaziantep ve il dışından çok sayıda öğretmen katıldı. Konuşmacılar bu yıl ana teması, “Real English for Real Life - Gerçek Yaşam için Gerçek İngilizce” olarak belirlenen konferansta katılımcılara İngilizce öğretimindeki yenilikleri tanıtarak yararlı ve pratik ipuçları verdi. İnteraktif etkileşimli yöntemle gerçekleştirilen ve on line ortamda canlı yayınlanan konferansın sonunda yapılan çekilişle çeşitli hediyeler dağıtıldı ve toplu anı fotoğrafı çekildi. Konferansa büyük ilgi gösteren katılımcılar “GKV Özel Okullarının her yıl gerçekleştirdiği bu etkinlik bizler için çok önemli ve yararlı bir fırsat. Alanımızdaki bilimsel araştırmalara dayalı gelişmeleri ve diğer ülkelerdeki uygulamaları bu konferansta ayrıntılarıyla inceliyor ve derslerimizde uyguluyoruz” dediler.

Reklam
Reklam

Eğitim alanındaki gelişmeleri yakından izleyerek, uygulamaya koyduklarını ifade eden GKV Özel Okulları Genel Müdürü Yrd. Doç. Dr. Atanur Vergili ise “Bizler düzenlediğimiz birçok hizmet içi eğitim etkinliğimizi sadece kendi okulumuz ve öğretmenlerimizle sınırlamıyor, diğer okullarda görevli öğretmenlerin de yararlanmasını istiyoruz. Bu anlamda 8 yıldır düzenlediğimiz GKV ELT Konferansı’nı önemli bir sosyal sorumluluk projesi olarak kabul ediyoruz. Bu yıl da başarıyla gerçekleştirdiğimiz 8. GKV ELT Konferansına destek veren yayınevi ve kuruluşlara, emeği geçen yönetici ve öğretmenlerimize ve katılımcılara teşekkür ederiz” diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: