8 Mart Dünya Kadınlar Günü

Nevşehir'de 8 Mart Dünya Kadınlar Günü çerçevesinde 12 Mart tarihine kadar 4 günlük kutlama etkinliği düzenlenecek.

Nevşehir'de 8 Mart Dünya Kadınlar Günü çerçevesinde 12 Mart tarihine kadar 4 günlük kutlama etkinliği düzenlenecek.

Nevşehir Valiliği, Nevşehir Belediyesi, Nevşehir Üniversitesi (NEÜ) Kadın Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi, Kapadokya Kadın Dayanışma Derneği ve Türk Kadınlar Birliği Nevşehir Şubesi ile işbirliği içerisinde gerçekleştirilecek 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlamaları, 8 Mart Cuma günü saat 18.00'de Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi'nde başlayacak.

Türk Dünyası Sanatçılar Birliği Ege Bölge Başkanı Ressam Mustafa Ali Kasap'ın "Efe Kadınlarınız" konulu resim sergisinin açılışı ile başlayacak 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlamaları daha sonra protokol konuşmaları ile devam edecek.

Reklam
Reklam

Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi'ndeki açılışta NEÜ Rektörü Prof. Dr. Filiz Kılıç, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver ve Nevşehir Valisi Abdurrahman Savaş'ın konuşmalarının ardından,Nevşehir Belediyesi tarafından oluşturulan Türk Halk Müziği ve Türk Sanat Müziği koro solistlerinin çeşitli eserleri seslendireceği konser düzenlenecek.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlamaları çerçevesinde 9,10 ve 11 Mart'ta da bir dizi etkinlik düzenlenecek.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: