8 Mart Dünya Kadınlar Günü

Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AESOB) Başkanı Abdullah Sevimçok, tüm kadınların 8 Mart Dünya...

Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AESOB) Başkanı Abdullah Sevimçok, tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutladı.

Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AESOB) Başkanı Abdullah Sevimçok, Türk toplum ve aile yapısında özel yere sahip olan kadınların özveri ve sevginin kaynağı olduklarını belirtti. Sevimçok yaptığı açıklamada, “Varlıklarıyla hayatın her alanında fedakarlığı, üretkenliği ve duyarlılığı temsil eden kadınlarımız, sonsuz sevgi ve hoşgörüyle yetiştirdikleri nesillerle de geleceğimizin şekillendirilmesinde önemli rol oynamaktadırlar” ifadelerine yer verdi.

Reklam
Reklam

Kadınların huzurlu, mutlu ve sağlıklı bir toplumun temel taşları olduğunu kaydeden Sevimçok, kadınlara karşı gösterilmesi gereken saygı ve değerin toplumun her kesimi tarafından kabul edilmesi gerektiğini bildirdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: