8 Mart Dünya Kadınlar Günü

AK Parti İl Kadın Kolları, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü, törenle kutladı.

AK Parti İl Kadın Kolları, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü, törenle kutladı.

AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Fecir Üçkaya ve beraberindeki kadınlar, Vilayet Meydanı'ndaki Atatürk Anıtı'na çelenk bıraktı.

Üçkaya, burada yaptığı konuşmada, Dünya Kadınlar Günü'nün, Birleşmiş Milletler tarafından tanımlanmış uluslararası bir gün olduğunu belirterek, tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutladığını ifade etti.

Toplumsal gelişim ve ülkenin geleceğinin şekillenmesinde kadınların daha fazla katılımcı olmasını sağlamak için AK Parti'nin TBMM'de Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu kurduğunu hatırlatan Üçkaya, şunları söyledi:

Reklam
Reklam

"12 Eylül referandumuyla kadınlarımız pozitif ayrımcılık kapsamına alındı. Ailenin Korunması ve Kadına Karşı Şiddetin Önlenmesi'ne dair kanun TBMM'de kabul edildi. AK Parti ile toplumun her kesimindeki kadınlarımız daha fazla hakka ve pozitif ayrımcılığa kavuştu."

Muhabir: Hicret Özkan

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz