8 Mart Dünya Kadınlar Günü

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Diyarbakır Ergani İlçe Kadın Kolları Başkanlığı tarafından 8 Mart...

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Diyarbakır Ergani İlçe Kadın Kolları Başkanlığı tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla bir etkinlik düzenlendi.

AK Parti Ergani Kadın Kolları Başkanı Zehra Erol, bir kafede düzenlenen etkinlikte yaptığı konuşmada, kadınların gününün sadece yılda 1 gün olmaması gerektiğini söyledi. Kadınların her gün hatırlanması gerektiğini ifade eden Erol, güçlü olan kadınların bulunduğu toplumların da güçlerine güç kattığını söyledi. Erol, “Kadınlarımızın gününü bir güne sığdırmak mümkün değil. Bu gün sadece kadınlarımızın tüm dünyaya vermek istediği mesajı hatırlatmak amacıyla düzenlenmektedir. Hükümetimiz çıkarmış olduğu birçok yasa ile kadınlarımıza ayrıcalık tanımıştır" dedi.

Reklam
Reklam

AK Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı İzzet Tunç ise etkinliğe katılan kadınlara karanfil dağıttı. Yapılan konuşmaların ardından programa katılan davetliler gönüllerince eğlendi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: