8 Mart Dünya Kadınlar Günü

Bartın Valisi Bülent Savur, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla pazarda sebze satan kadınlara karanfil dağıttı.

Bartın Valisi Bülent Savur, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla pazarda sebze satan kadınlara karanfil dağıttı.

Kent merkezindeki "Galla Pazarı" olarak anılan pazar yerinde tezgahları dolaşarak kadınlara karanfil veren Savur, bir süre sohbet etti.

Savur, gazetecilere yaptığı açıklamada, 8 Mart'ın kadınlara ait bir gün olduğunu belirterek, kadınları toplu halde bulabilecekleri yerin Bartınlıların aksanıyla "Galla Pazarı" olduğunu söyledi.

Kadınlar Günü'nün pazarın kurulduğu cuma gününe denk gelmesinin ayrı bir güzellik olduğunu dile getiren Savur, "Biz de bu tesadüfü değerlendirip kadınlarımızı sevdiğimizi, saydığımızı ve onlarsız olamayacağımızı hatırlatma adına böyle küçük bir aktivite düzenledik. Bu vesileyle bütün kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutlayarak, ömürlerinin bereketli olmasını diliyorum" şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam

Muhabir: Kasım Sakallı / Ferdi Akıllı

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz