8 Mart Dünya Kadınlar Günü

Kırıkkale'nin Yahşihan ilçe Kaymakamı Ahmet Ferhat Özen ve eşi Hamiyet Özen, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle ilçede görev yapan

Kırıkkale'nin Yahşihan ilçe Kaymakamı Ahmet Ferhat Özen ve eşi Hamiyet Özen, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle ilçede görev yapan kadın personele karanfil dağıttı.

Kaymakam Özen, etkinlikte yaptığı konuşmada, kadınların ülke savunmasında ve ülkenin kalkınmasında önemli görevler üstlendiğini belirterek, tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Gününün kutlu olması diledi.

Kadınlar Günü dolayısı ile ilk çiçeği eşi Hamiyet Özen'e veren Yahşihan Kaymakamı Ahmet Ferhat Özen, daha sonra eşiyle birlikte ilçede görev yapan bayan personellere çiçek hediye etti.

Reklam
Reklam

Muhabir: Ahmet Yaman

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: