8 Mart Dünya Kadınlar Günü

BİTLİS (AA) - Adilcevaz İlçe Belediye Başkanı Necati Gürsoy, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle hastane ve okullarda çalışan kadınlara gül dağıttı.

Adilcevaz İlçe Belediye Başkanı Necati Gürsoy, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle hastane ve okullarda çalışan kadınlara gül dağıttı. Hayata önemli bir değer katan kadınların özel günlerinde yanlarında olmak istediklerini belirten Gürsoy, kadın haklarının korunması, kadınların iş ve siyaset hayatına atılmasının çok önemli olduğunu söyledi. Başbakan Erdoğan'ın kabinede bir çok bakanlığı kadınlara teslim ederek Türkiye ve dünyaya örnek olduğunu anımsatan Gürsoy, "Peygamber Efendimizin 'Cennet anaların ayakları altındadır' Hadis-i Şerifi ile dinimizin de kadınlara ne kadar önem verdiği ortadadır. Bu vesile ile dünyada yaşayan tüm kadınların gününü kutluyor, tüm kadınlarımıza saygı, sevgi ve hürmetlerimi sunuyorum" dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: