8 Mart Dünya Kadınlar Günü

KOCAELİ (AA) - Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, “Kadın itibar görürse dünya barış içinde, daha güzel olur“ dedi.

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, “Kadın itibar görürse dünya barış içinde, daha güzel olur“ dedi. Işık, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla partisinin İl Kadın Kollarınca İzmit ilçesindeki restoranda düzenlenen programda yaptığı konuşmada, hiçbir kadının çile çekmemesini ve şiddete maruz kalmamasını diledi. AK Parti'de kadınların büyük emeği bulunduğunu belirten Işık, "Sizler her zaman bu şehir ve ülke için elinizden geleni yaptınız. Ne zaman size ihtiyacımız olsa hep yanımızda gördük. Kadınsız dünya ve aile yok. Kadın itibar görürse dünya barış içinde, daha güzel olur. Medeniyet anlayışımızın temelinde bu var. Biz de kadını toplumun her kanadında aktif görmek istiyoruz. Kadının elinin değdiği yerde güller açıyor" ifadesini kullandı. Işık, kadınların siyasette daha fazla yer almasını istediklerini dile getirerek, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın bu konuya önem verdiğini kaydetti. Işık, partisinin icraatlarını anlatarak, kadınlara 30 Mart'taki yerel seçimlerde önemli görev düştüğünü sözlerine ekledi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: