8 Mart Dünya Kadınlar Günü

 Saadet Partisi Kadın Kolları Başkanı Hanife Aydın, toplum yapısının şekillenmesinde tesiri en güçlü unsurun anneler olduğunu bildirdi.

Saadet Partisi Kadın Kolları Başkanı Hanife Aydın, toplum yapısının şekillenmesinde tesiri en güçlü unsurun anneler olduğunu bildirdi. Aydın, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda, kentleşme ve modernleşmeyle kadınların daha çok iş hayatına yönelmesinin aile yapısı üzerinde etkili olduğunu belirtti. Kadının her zaman geleceğe köprü kuran topluma damgasını vuran kişi olduğunu belirten Aydın, "Aile yapımızı tahrip eden unsurlar yüzünden toplum büyük bir dejenerasyon yaşamaktadır" ifadesini kullandı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: