8 Mart Dünya Kadınlar Günü

BİTLİS (AA) - Hizan Jandarma Komutanlığı bağlı trafik ekipleri, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla kadın sürücü ve yolculara karanfil dağıttı.

BİTLİS - Hizan Jandarma Komutanlığı bağlı trafik ekipleri, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla kadın sürücü ve yolculara karanfil dağıttı. Hizan-Tatvan Karayolunda yapılan trafik uygulaması yapan jandarma ekipleri, kadın sürücü ve yolcuların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü katlayarak cüzdan, makyaj aynası gibi hediyeler verdi. Durdurdukları araçlarda bulunan kadın sürücü ve yolculara hediye dağıtan jandarma ekipleri, aynı zamanda trafik kuralları konusunda vatandaşları bilgilendirdi. Jandarma Teşkilatının 175. Kuruluş Yıldönümü etkinlikleri kapsamında bu tür uygulamaların devam edeceği bildirildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: