8 Mart Dünya Kadınlar Günü'ne Doğru

Derince Belediye Başkanı Aziz Alemdar ve eşi Nihal Alemdar, esnaf ziyaretinde bulunarak kadın çalışanlara çiçek verdi.

Derince Belediye Başkanı Aziz Alemdar ve eşi Nihal Alemdar, esnaf ziyaretinde bulunarak kadın çalışanlara çiçek verdi.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri doğrultusunda eşiyle birlikte ilçede esnaf ziyaretinde bulunan Alemdar, esnafın kadın çalışanlarına çiçek verdi.

Aziz Alemdar, burada yaptığı konuşmada, kadınların gün geçtikçe toplumda daha iyi konuma geldiğini belirterek, söz konusu durumun artarak devam etmesini temenni ettiğini kaydetti.

Kadınların her zaman hak ettiği değeri alması gerektiğini ifade eden Alemdar, ilçedeki kadınların açılan bilgi ve sanat evlerinden diledikleri gibi yararlanabileceklerini bildirdi.

Reklam
Reklam

Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Emine Altındağ de esnafa davetiye vererek herkesi 8 Mart Cuma günü Zübeyde Hanım Kültür Merkezi'nde yapılacak Kadınlar Günü etkinliğine davet etti.

Muhabir: Kadir Yıldız

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: