8. Uluslararası Devrekani Kültür Turizm Ve Sanat Festivali

Devrekani ilçesinde düzenlenen 8. Uluslararası Devrekani Kültür Turizm ve Sanat Festivali'nde yerel ve ulusal basın temsilcilerine plaket verildi.

Devrekani ilçesinde düzenlenen 8. Uluslararası Devrekani Kültür Turizm ve Sanat Festivali'nde yerel ve ulusal basın temsilcilerine plaket verildi.

Devrekani Belediye Oteli'nde düzenlenen törende konuşan İlçe Kaymakamı Serdar Kaya, basının sadece insan yaşamı ile ilgili değil, dünyadaki yaşama ilişkin tüm bilgileri vatandaşlara ulaştırdığını belirterek "Sizin aracılığınızla insanlar bu bilgileri, bu haberleri alıyor. Sizin yaptığınız aynı zamanda bir kamu hizmeti" dedi.

Devrekani Belediye Başkanı Mümtaz Ali Ustaoğlu ise ilde bulunan yerel ve ulusal basın temsilcilerinin, yıllardan beri Kastamonu'da ve ilçelerinde olan, ilin geleceğini ilgilendiren her türlü haberi vatandaşlarla buluşturduğunu söyledi.

Reklam
Reklam

Bu sayede hem gurbetteki insanların, hem de Kastamonu'da yaşayanların gazetelerden haber alma imkanı bulduğunu aktaran Ustaoğlu, "Kastamonumuza ve bölge halkına basın yoluyla yaptığınız katkılardan dolayı teşekkür ediyoruz. Yine festivalimizle ilgili bundan önceki festivallerde de her zaman desteklerinizi aldık. Bu konuda da teşekkür ediyorum. Anadolu Ajansı'nın Bölge Müdürlüğü'nün Kastamonu'da kurulması da bizim için sevindirici bir olay. Kastamonu'da çok büyük bir eksiklikti. Bunu da tamamlamış olduk" diye konuştu.

Konuşmaların ardından, Kaymakam Kaya, Belediye Başkanı Ustaoğlu ve protokol üyeleri tarafından 14 yerel ve ulusal basın temsilcisine plaket verildi.

İl dışında olması nedeniyle AA Kastamonu Bölge Müdürü Ömer Erim Baştimar'ın plaketini, AA Kastamonu Muhabiri Sinan Özmüş, Belediye Başkanı Ustaoğlu'ndan aldı.

Muhabir: Sinan Özmüş

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: