8. Uluslararası İtfaiye Ve Kurtarma Sporları Dünya Şampiyonası

Antalya'da düzenlenen 8. Uluslararası İtfaiye ve Kurtarma Sporları Dünya Şampiyonası'nın son gününde motopompla su çekme ve suyu hedefe atma yarışmasında

Antalya'da düzenlenen 8. Uluslararası İtfaiye ve Kurtarma Sporları Dünya Şampiyonası'nın son gününde motopompla su çekme ve suyu hedefe atma yarışmasında 25.14 saniye ile Çek Cumhuriyeti takımı birinci oldu.

Uluslararası İtfaiye Sporları Federasyonu'nun işbirliğiyle Antalya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı'nın ev sahipliğinde gerçekleştirilen şampiyona, motopompla su çekme ve suyu hedefe atma yarışması ile sona erdi.

Akdeniz Üniversitesi Stadı'ndaki mücadelelerde motopompla su çekme ve suyu hedefe atma yarışmasında ülkeler takım halinde yarıştı. Yarışta 25.14 saniye ile Çek Cumhuriyeti birinci, 25.85 saniye ile Belarus ikinci, 25.98 saniye ile Slovakya da üçüncülüğü elde etti.

Reklam
Reklam

Şampiyonaya Türkiye'nin yanı sıra Almanya, Azerbaycan, Belarus, Bulgaristan, Çek Cumhuriyeti, Estonya, Kazakistan, Letonya, Litvanya, Özbekistan, Polonya, Rusya Federasyonu, Slovekya ve Ukrayna'dan 450 civarında itfaiyeci katıldı.

Muhabir: Okan Özer

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz