"80. Simav Ticaret Ve Eğlence Panayırı"

Simav'da bu yıl 80'incisi düzenlenen "Simav Ticaret ve Eğlence Panayırı"nda, Senegal'den Türkiye'ye 20 yıl önce eğitim amaçlı gelen Khadim Samb

Simav'da bu yıl 80'incisi düzenlenen "Simav Ticaret ve Eğlence Panayırı"nda, Senegal'den Türkiye'ye 20 yıl önce eğitim amaçlı gelen Khadim Samb (44), açtığı tezgahta hediyelik eşya satıyor.

Shamb, AA muhabirine yaptığı açıklamada, evli ve 3 çocuk babası olduğunu ve 20 yıl önce eğitim için Türkiye'ye geldikten sonra Türkiye ile bağını koparmadığını söyledi.

Simav'daki panayıra 2006 yılından beri geldiğini anlatan Shamb, şöyle konuştu:

"En son 2010 yılında gelmiştim. Geçen yıl Simav'da meydana gelen deprem nedeniyle gelememiştim. 2 yıl içinde Simav'da büyük değişiklikler olmuş. Simavlılara geçte olsa, geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum. Simavlılar büyük bir felaket atlatmışlar. İnşallah eski günlerine döner. Genel olarak Türk insanının güzel kalbi olduğu gibi, Simavlılar da çok güzel kalbi olan insanlar."

Reklam
Reklam

Muhabir: Zekeriya Türkel / Hadi Şengül

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: