80. Yıl İlköğretim Okulu Almanya'da

Kutlukent 80. Yıl İlköğretim Okulu öğrenci ve öğretmenleriyle Almanya'da göz doldurdu.

Kutlukent 80. Yıl İlköğretim Okulu öğrenci ve öğretmenleriyle Almanya'da göz doldurdu.

Kutlukent 80. Yıl İlköğretim Okulu Almanya'nın Thuringen eyaletinde bulunan Hildburghausen ilçesi, Gymnasium Georgianum Hildburghausen Okulu'nun 200. yıl dönümüne rastlayan toplantısını büyük bir başarı ile gerçekleştirdi.

  1. kuruluş yıl dönümü nedeniyle ev sahibi okulda büyük bir organizasyon gerçekleştirilirken, Kutlukent 80. Yıl İlköğretim Okulu'nu temsil eden üç 8. sınıf öğrencisi Comenius Okul Ortaklıkları kapsamında Türkiye, Samsun ve Kutlukent 80. Yıl İlköğretim Okulu'nu tanıtan bir sunum yaptılar. Sunum sonunda büyük beğeni alan Türk öğrenci ve öğretmenler uzun süre alkışlandılar.

    Thuringen Eyalet Başkanı Christine Lieberknecht , Hildburghausen ilçe yönetcisi Thomas Müller ve Belediye Başkanı Steffen Harzer , proje ortaklarına değerli çalışmalarından dolayı teşekkür etti. Öğrenci etkinliklerine büyük önem verilen projede, haziran ayı başında 10 öğrenci ile İspanya'nın Atlantik Okyanusu kıyılarında bulunan Cadiz eyaletinde bir çalışma daha gerçekleştirilecek.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: